חדשות החוג

משרד: בניין רוח, קומה 4 , גוש 5 חדר 4507

שעות הקבלה:
יום א' | 11:30 - 14:30.
ימים ב' - ה' | 10:00 - 13:00.
מחוץ לשעות הפעילות: בתיאום מראש

חדשות והודעות

ברכות לפרופ' מאיר בר-אשר, ד"ר לשם כבוד מאוניברסיטת לוזאן בשוויץ

21 דצמבר, 2021

מורי החוג לשפה וספרות ערבית ותלמידיו שולחים את ברכותיהם הלבביות לפרופ׳ מאיר בר-אשר על קבלת תואר דוקטור לשם כבוד מאוניברסיטת לוזאן בשוויץ על תרומתו המשמעותית והייחודית לחקר הקוראן.

אוניברסיטת לוזאן (Lausanne) בשוויץ הודיעה על הענקת תואר ד"ר לשם כבוד (Doctor Honoris Causa) לפרופ' מאיר בר-אשר מהחוג לשפה וספרות ערבית על תרומתו המשמעותית והייחודית לחקר הקוראן. התואר יוענק לו בטקס חגיגי שיתקיים בחודש יוני 2022, בלוזאן.

תלמידי הבוגר הזוכים בפרס ע"ש פרופ' דוד איילון ופרופ' פסח שנער לשנת תשפ"א

29 יולי, 2021

אנו שמחים לפרסם את שמות תלמידי הבוגר הזוכים בפרס ע"ש פרופ' דוד איילון ופרופ' פסח שנער לשנת תשפ"א:

אמאני עבד אלרחמאן, זין אבו ח'צ'יר, ושחר לויקסון. יישר כוחכם, שתלכו מחיל אל חיל!

يسعدنا نشر أسماء طلاب الباكلوريوس الفائزين بالجائزة على اسم بروفسور دافيد أيالون وبروفسور پیساح شنعار لعام 2021:

أماني عبد الرحمن, زين أبو خضير, وشاحار لفيكسون. مبروك, يعطيكم الف عافية!

7 דצמבר, 2020

החוג לשפה וספרות ערבית מזמין אתכן.ם למושב מקוון של הרצאות של מועמדים למשרה תקנית, ביום א' 13.12.2020, בין השעות 13:00 - 16:30

נשמח מאד לראות אתכן.ם שם!

פרטים מלאים וקישורים להצטרפות - במסמך המצורף מטה.

החוג לשפה וספרות ערבית דואבים על פטירתו של מורנו ואהובנו פרופ' יהושע בלאו ז"ל

2 נובמבר, 2020

אנחנו משתתפים בצער המשפחה.

מצורפים דבריו של פרופ' חגי בן-שמאי:

קשה לי להספיד את מורי ורבי, למצות את כל מה שיש לי לומר אחרי היכרות של ששים ושמונה שנים. אילו הוא היה צריך לעשות זאת היה הדבר קל בשבילו. אמן הקיצור, תמצית שבתמצית. איש ענק, שהיקף ידיעותיו היה מדהים, ועם זאת שמח על כל הזדמנות ללמוד עוד, ללמוד וללמד בענווה ובצניעות, וגם עם חוש הומור בלתי נלאה.